top of page

Missie

Ameco wil actief bijdragen aan het optimaliseren van de leefbaarheid voor de huidige en toekomstige generaties. Voor ons team betekent dat investeren in een gezonde, veilige en schone leefomgeving, het verantwoord beheer van natuur en biodiversiteit en verantwoorde productie en consumptie. We zien het als een uitdaging om deze bijdrage zowel in Nederland als in het buitenland te leveren.

Over Ameco

Ameco bestaat uit een team van hoog opgeleide professionals dat expertise levert op het gebied van duurzame ontwikkeling en milieu. Onze activiteiten richten zich op de praktische ondersteuning van overheden bij ontwikkeling en implementatie van beleid, op het begeleiden van bedrijven en particuliere organisaties bij duurzame ontwikkeling en op het versterken van organisaties door training en kennisoverdracht.

We beschikken over een brede deskundigheid op vele vakgebieden. Dit stelt ons in staat om een verfrissende kijk te houden, om opgedane ervaringen binnen bredere kaders toe te passen en om oplossingen aan te dragen die ook op langere termijn houdbaar en nuttig zijn. We voelen ons vooral uitgedaagd door vraagstukken op het raakvlak van maatschappij, markt en milieu, daar waar praktische inhoud gegeven kan worden aan het begrip 'duurzame ontwikkeling'.

 

De experts van Ameco hebben ervaring met het werken in een multiculturele omgeving en beschikken over goede communicatie- en trainingsvaardigheden. Door de betrokken en praktische benadering zijn er afgelopen jaren succesvol projecten opgezet en uitgevoerd in Nederland, Centraal- en Oost Europa, Afrika, Azië en Noord-Amerika. Hierbij hechten we veel belang aan nauw overleg en goede samenwerking met klanten en partners.

 

Bekijk een selectie van onze projecten of lees de laatste nieuwsberichten.

 

Wilt u meer informatie over Ameco? Stuur een e-mail of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Bent u geïnteresseerd? Heeft u een vraag of een opmerking? Aarzel niet en bel ons of stuur een email. U kunt ook gebruik maken van het onderstaande contactformulier. U ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord.

Contactgegevens

Ameco

​Koningslaan 60

3583 GN Utrecht

e-mail: info@ameco-ut.nl

tel: +31 (0)30 2545840

Your details were sent successfully!

bottom of page